להצליח באפייה ביתית - כל מה שלא כותבים לנו במתכון

מטרת ההרצאה לתת הכוונה להצלחה ביתית, מתוך הבנה.

בהרצאה ינתנו הסברים וכללי זהב לעבודה נכונה בעולם הקונדיטוריה הביתית.

 

ההרצאה עוסקת במגוון נושאים:

* כללי מדידה של חומרי גלם. משקל מול כוסות מדידה. נעקור מן השורש טעויות נפוצות.
* חומרי התפחה בקונדיטוריה - מי הם ובעיקר, מה הם רוצים מאיתנו?
* מוליכות חום - גימיק שיווקי או עניין חשוב ביותר? רמז: משנה תוצאות במטבח.
* כללי זהב לשימוש בתנור הביתי לקבלת תוצאות מושלמות.
* טורבו או לא טורבו? זאת השאלה והפעם, גם נענה עליה.

מרצה: טלי קינן - מחברת הספר "בדרך אל האוכל"

 

הרשמה לניוזלטר
הרשמה לניוזלטר כפתור סגירה
אבקש לקבל את הניוזלטר שלכם
כתבו לנו כפתור סגירה
נשמח לשמוע מכם
התקשרו אלינו כפתור סגירה